[[ Read E-pub ]] ⚶ Pelacur Kelas Pertama ì eBook or Kindle ePUB free

[[ Read E-pub ]] ⚠ Pelacur Kelas Pertama Ù Shuhada merupakan seorang anak, isteri dan perempuan yang menjadi mangsa dalam setiap keadaan Setiap mimpi indahnya bertukar gelap dan tidak bercahaya selepas dia dirogol bakal suaminya, Alias Alias seorang ustaz lepasan Mesir menjadi pilihan ibu bapa Shuhada sedangkan Azam bekas tunang Shuhada ditolak hanya kerana belajar di Malaysia Kehidupan Shuhada penuh dengan kesakitan Setelah beberapa kali keguguran Shuhada akhirnya dinasihatkan untuk tidak lagi mengandung Kesakitan Shuhada bertambah apabila Azam meninggal dunia akibat kemalangan Sejak hari itu Shuhada sering berada di dalam alamnya sendiri bersama Azam Jika mimpi itu satu kebahagiaan, apa perlu kau bangunkan aku dari lamunan Aku mencari tuhan pada setiap penjuru ruang dan alam, namun aku gagal Apakah Tuhan sudah pekak dan bisu sehingga tidak lagi mahu mendengar rintihanku Atau sebenarnya tuhan sudah mati The Four-Dimensional Human isteri dan perempuan yang menjadi mangsa dalam setiap keadaan Setiap mimpi indahnya bertukar gelap dan tidak bercahaya selepas dia dirogol bakal suaminya Tell No Tales (DI Zigic and DS Ferreira, Alias Alias seorang ustaz lepasan Mesir menjadi pilihan ibu bapa Shuhada sedangkan Azam bekas tunang Shuhada ditolak hanya kerana belajar di Malaysia Kehidupan Shuhada penuh dengan kesakitan Setelah beberapa kali keguguran Shuhada akhirnya dinasihatkan untuk tidak lagi mengandung Kesakitan Shuhada bertambah apabila Azam meninggal dunia akibat kemalangan Sejak hari itu Shuhada sering berada di dalam alamnya sendiri bersama Azam Jika mimpi itu satu kebahagiaan Bodies apa perlu kau bangunkan aku dari lamunan Aku mencari tuhan pada setiap penjuru ruang dan alam Spiderweb namun aku gagal Apakah Tuhan sudah pekak dan bisu sehingga tidak lagi mahu mendengar rintihanku Atau sebenarnya tuhan sudah mati The depiction of an abusive marriage is definitely an eye opener Tapi mungkin gaya bahasa dan cara penyampaian, plus the ending rasa macam tak memuaskan. perasaan MBrasa nak gila pun ada apatah lagi si shuhada tu yg sdri hadapiini bukan lagi manusia bertopengkan setan biasa2 tapi manusia bertopengkan raja setan taniah penulis membongkarkan kisah benar ini sakitnya bila baca tapi Saya berpeluang menemubual Melati Rahim di Twitter 80% dari kisah Shuhada adalah kisah benar Saya beri 5 bintang terus kerana buku ini punya satu realiti yg mana tak semua mahu terima dan punya sentuhan padu Terbangkit rasa marah dan emosi yg tak menentu selepas membacanya Menakutkan saya tentang erti sebuah perkahwinan dan ketaatan Seringkali kita berada dalam mode denial but what else can we say Reality bites Wanita, hentikanlah dibuai kisah gembira Jadikan kisah ini sebagai sempadan Saya berpeluang menemubual Melati Rahim di Twitter 80% dari kisah Shuhada adalah kisah benar Saya beri 5 bintang terus kerana buku ini punya satu realiti yg mana tak semua mahu terima dan punya sentuhan padu Terbangkit rasa marah dan emosi yg tak menentu selepas membacanya Menakutkan saya tentang erti sebuah perkahwinan dan ketaatan Seringkali kita berada dalam mode denial but what else can we say Reality bites Wanita, hentikanlah dibuai kisah gembira Jadikan kisah ini sebagai sempadan Read it Dan fikirlah nilai dirimu wanita sebenarnya teramat tinggi Jaga diri, hiasi peribadi.Melati Rahim, teruskan berkarya Berikan lagi yg realiti secara keseluruhannya, ini adalah sebuah novel ringan, ringkas dan tak meleret leret Ia boleh dibaca pada bila bila masa, kecuali di depan ibubapa sendiri.kulit kovernya aneh, isi ceritanya eksplisit, kadang kadang kedengaran islamik,pada dasarnya feminis, tetapisangat menggugat dengan fantasi fantasi seks liar yg tak terkendali Porno dan islamik mungkin kombinasi yg canggung, tapi ada sensasi serba baru datang dari ekperimental ni Bravo Semoga terus berkarya dan membawa kelainan.kudos